Jun 13 2011 „Deal24“ ir „Delfi“ bendradarbiaus Baltijos šalyse

group

Vokietijos kapitalo kompanija, valdanti grupinių apsipirkimų portalus Baltijos šalyse ir Suomijoje „Deal24“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Estijos žiniasklaidos grupe „Ekspress Grupp“, kuriai priklauso „Delfi“ portalai. Remiantis šiuo susitarimu, dar šiemet bus sukurtas naujas grupinių apsipirkimų portalas „Delfi Deal“, veiksiantis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.
„Naujasis portalas „Delfi Deal“ turėtų apjungti Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkas ir sudaryti daugiau galimybių teikti bendrus grupinio apsipirkimo pasiūlymus visų trijų valstybių gyventojams. Nors grupiniai apsipirkimai – viena iš sparčiausiai besiplečiančių elektroninės prekybos sričių visose Baltijos šalyse, tačiau iki šiol panašių galimybių buvo pakankamai nedaug“, – sako „Deal24“ vadovas Ingvar Kupinski.
Pasak I.Kupinski, galimybė teikti grupinio apsipirkimo pasiūlymus visų trijų Baltijos valstybių rinkoms turėtų ypač sudominti tarptautines kompanijas, veikiančias visose ar bent dviejose iš šių valstybių. Be to, išsiplėtusi pardavimo rinka reikštų ir didesnes nuolaidas pirkėjams.
Išskirtinių dienos pasiūlymų elektroninė parduotuvė „Deal24“ yra tarptautinės įmonių grupės „Rebate Networks GmbH“ narė. Grupė teikia analogiškas paslaugas 29 šalyse, 300 miestų visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje ir Suomijoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *