Jan 1 2008 “Ieva leidiniai” svarsto “Gala” leidybos atnaujinimą

gala_magazine

By: vz.lt

“Balsas.lt” savininkams priklausanti leidybos bendrovė “Ieva leidiniai” svarsto tarptautinio žurnalo “Gala” licencijos sutarties pasirašymą. Žurnalo leidyba nutraukta perpirkus verslą iš Evos ir Viktoro Tombakų. VŽ žiniomis, kol kas negrąžintos skolos seniesiems darbuotojams.

“Gala International” interesas pasirašyti sutartį su mumis yra išlikęs”, – teigia Rasa Paulienė, naujai įsteigtos UAB “Ieva leidiniai” vadovė.

Ponia Paulienė į vadovo postą perėjo iš tų pačių pareigų bendrovėje “Ieva Group” (“Naujoji Ieva”), šiai pardavus žurnalo “Ieva” leidybos teises savaitraštį ir naujienų portalą “Balsas.lt” valdantiems akcininkams.

“Gala” licencijos sutartis tuomet buvo nutraukta, žurnalas iš prekybos išimtas birželio pradžioje. Išleisti vos keturi numeriai.VŽ žiniomis, įmonė turi skolų buvusiems darbuotojams. Ponia Paulienė teigia esanti naujos įmonės vadovė ir “negali komentuoti kitos įmonės klausimų”, su naująją “Ieva Group” vadovybe susisiekti nepavyko.

“Gala” deklaruojamas tiražas – 35.000 egz., žurnale dirbo apie 12 žmonių.

Kam priklauso “Balsas.lt” – neaišku, mat šiuo klausimu pateikiami skirtingi duomenys. Tarp galimų savininkų įvardijamas teisininkas Martynas Šlikas ir interneto bendrovė “epasas.lt”.  “Balsui.lt” taip pat priklauso kriminalinis laikraštis “Akistata”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *